Bütün lise döneminde yediğim hurmaların sonucu üniversite yalan oldu.Annem müşterilerine '' puanı tuttu ama istediği bölümü kazanamadığı için kayıt yaptırmadı '' diye yalan atıyor. Kimse yemiyor tabii. Neyseki Güney süper bir sonuç elde etti.Onun başarısıyla övünüyorum ben de. Ha bu arada. O kadar da ezik değilim. Ben de iş hayatında başarıdan başarıya koşuyorum. Arkadaşın bugüne bugün çalıştığı kafeteryanın en hızlı garsonu.Ayın elemanı bile seçildi.İspatı bakınız ekteki resim.Sana bir şey itiraf edeyim mi? Eksikliğin çok hissediliyor. Kavga edecek kimse yok. Sen olmayınca olay yok olay.Savaş baltaları pas tutmadan bir an önce çık diye dua ediyorum.Sen orda kaldıkça Tekinoğulları bana düğün de yapmayacaklar belli oldu. Suratlar beş karış herkes matem modunda.Bugünler de gelip geçecek ama yeter ki sen oralarda Kuzey'lik yapma.Uslu ol ki iyi halden falan yırt.Rahat durmazsan cezan uzarmış.Uslu dur. Oğullarımı amcasız bırakma.Bu motivasyondan sonra mektubuma son verirken bir itiraf daha: seni çok çok çok özlüyorum,çok çok öpüyorum.
ÇCCC
(Çirkin Cılız Cadı Cemre)