BSKT.Elif Admin
Mesaj Sayısı : 1009 Yaş : 25 Nerden : bihbeh.aşkımemnu ve kuzey♥ Tecrübe Puanı: : 2378
| Konu: Kuzey Güney 1.Bölüm 5.Fragman Replik Cuma Eyl. 02, 2011 5:31 pm | |
| Güney: Bir saniye,Kuzey gözünü kapadı! Gözünü kapadı,gözünü kapadı görmediniz mi? Gözünü kapadı. Sami: Koynumuzda yılan mı besliyoruz lan biz! Güney: Baba ben çalmadım yemin ederim! Gülten: Güney sana ne hayat yaşatabilir be! Aç gözünü aç! Cemre: Sen mutsuzsun diye ben de mutsuz olmayacağım! Güney: Lan sen benim başımın belası mısın?! Yeter ya bıktım senden,bıktım senin arkanı toplamaktan! Banu: Güney hepinizden düzgün ve akıllı biri. Kuzey: Yüzsüz ! Yüzsüzsün oğlum ! Güney: ALLAH'ım Ya Rabbim ya :D Güney: Daha benim hayallerimin ne kadar büyük olduğundan haberi yok. Kuzey: Beni o evden uzaklaştıracak bir iş gerekiyor bana. Güney: Bir gün seninle evleneceğim. | |
|
dσlυηαу~ Admin
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Nerden : ωση∂єяℓαη∂. Tecrübe Puanı: : 19
| Konu: Geri: Kuzey Güney 1.Bölüm 5.Fragman Replik C.tesi Eyl. 03, 2011 10:55 am | |
| Kuzey: Yüzsüz ! Yüzsüzsün oğlum !
Ahaah bu süperdi. Teşekkürler yazdığın için replikleri | |
|
BSKT.Elif Admin
Mesaj Sayısı : 1009 Yaş : 25 Nerden : bihbeh.aşkımemnu ve kuzey♥ Tecrübe Puanı: : 2378
| Konu: Geri: Kuzey Güney 1.Bölüm 5.Fragman Replik C.tesi Eyl. 03, 2011 2:45 pm | |
| Rica ederim | |
|
BlueBerrY Yeni Üye
| Konu: Geri: Kuzey Güney 1.Bölüm 5.Fragman Replik Paz Eyl. 04, 2011 2:35 am | |
| | |
|