Sitemize hoşgeldiniz!

Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Sitemize hoşgeldiniz!

Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuzey Güney Fan Hoş geldin, Misafir.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Dizimizin yeni oyuncusu

5 posters
YazarMesaj
Hulya
Genelmoderatör
Genelmoderatör
Hulya

Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 146
<b>Yaş</b> Yaş : 30
Tecrübe Puanı: : 234

Dizimizin yeni oyuncusu Empty
MesajKonu: Dizimizin yeni oyuncusu   Dizimizin yeni oyuncusu EmptyC.tesi Tem. 02, 2011 2:41 pm

Kuzey Güney Dizisinde ÖnümüzdekiS ezon Oynayacak olan Rıza Kocaoğlu’nun En yeni ve en iyi resimlerini sizler için toparladık…

Daha önce Ezel Dizisindeki Katil Rolu ile Bir Psikopatı Canlandırmıştı ve Oldukça Başarılı Bir oyunculuk Sergileyen Rıza Kocaoğlu Önümüzdeki Sezon Kuzey Güney Dizisi ile Kendini Gösterecek… işte Rıza’nın Birbirinden Güzel Resimleri ve Biyografisi…..

Rıza Kocaoğlu (d. 19 Mart 1979, İzmir), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur.1979 yılında İzmir’de doğan Rıza Kocaoğlu, 9 Eylül Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Çağan Irmak’ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu “Bana Şans Dile” ile sinemaya adım atarak başrolü üstlenen oyuncu, başarılı performansı sayesinde Şile Büyülü Fener Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. “Av Mevsimi”, DOT oyunları “Malafa” ve “Punk Rock”, 90′ların efsane radyo programından yola çıkarak çekilen ve şu an gösterimde olan “Kaybedenler Kulübü…” Ve hızla fenomen olan televizyon dizisi “Ezel”de rol almıştır. önümüzdeki sezon kuzey Güney Dizisinde Rol Alacaktır…Dizimizin yeni oyuncusu Riza_kocaoglu
Nerissα●
Yeni Üye
Yeni Üye
Nerissα●

Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 28
<b>Yaş</b> Yaş : 31
Tecrübe Puanı: : 28

MesajKonu: Geri: Dizimizin yeni oyuncusu   Dizimizin yeni oyuncusu EmptyC.tesi Tem. 02, 2011 5:19 pm

Bu çok iyi oldu,çok iyi bir oyuncu.
Teşekkürler.
Carucci
Admin

Admin
Carucci

Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 467
<b>Yaş</b> Yaş : 140
Tecrübe Puanı: : 892

MesajKonu: Geri: Dizimizin yeni oyuncusu   Dizimizin yeni oyuncusu EmptyC.tesi Tem. 02, 2011 7:42 pm

Ben bunu sevmiyorum ya, Ezel dizisin'de cok nefret etmistim. gülümseme Tebrik ederim kendisini.

Haber icin, tesekkür ederim. ^^
Hexe xD
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Hexe xD

Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 198
<b>Yaş</b> Yaş : 28
Tecrübe Puanı: : 247

MesajKonu: Geri: Dizimizin yeni oyuncusu   Dizimizin yeni oyuncusu EmptyC.tesi Tem. 02, 2011 7:49 pm

Vaayy. gayet başarılı bir oyuncu (:
Teşekkürler (:
emily.'
Co Admin
Co Admin
emily.'

Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 650
<b>Yaş</b> Yaş : 34
Tecrübe Puanı: : 940

MesajKonu: Geri: Dizimizin yeni oyuncusu   Dizimizin yeni oyuncusu EmptyPtsi Tem. 04, 2011 8:22 am

Nerissα● demiş ki:

Teşekkürler.

Katılıyorum. gülümseme
Hulya
Genelmoderatör
Genelmoderatör
Hulya

Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 146
<b>Yaş</b> Yaş : 30
Tecrübe Puanı: : 234

MesajKonu: Geri: Dizimizin yeni oyuncusu   Dizimizin yeni oyuncusu EmptySalı Tem. 05, 2011 1:59 pm

Rica ederim arkadaslar (:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Dizimizin yeni oyuncusu   Dizimizin yeni oyuncusu EmptyÇarş. Tem. 06, 2011 8:36 am

emily.' demiş ki:
Nerissα● demiş ki:

Teşekkürler.

Katılıyorum. gülümseme

Bende bende. gülümseme
Psikopat rollerini çok iyi beceriyo adam aslında

Dizimizin yeni oyuncusu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 'MUHTEŞEM YÜZYIL' YENİ YILDA YENİ KANALINDA!
» AFK Yeni Resimler
» ~ yeni imzalar#
» ~ yeni imzalar#
» Kıvanç'ın yeni Bihter'i