Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci seçilen Serkan Tanırgan, Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildiğini söyledi.
Tanırgan, "Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum. Bizi benzetiyorlar, ama ben Serkan Tanırgan'ım. Yolumda kimseye benzetilmeden yürümek istiyorum" dedi.
İstanbul'da geçen hafta düzenlenen Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci olan Serkan Tanırgan, yarışmada derece beklediğini ve hayallerinin gerçek olduğunu söyledi. Halen Boluspor'da profesyonel basketbolcu olan Tanırgan, Türkiye'yi Çin'de Manhunt International 2011'de temsil edecek olmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Yarışmanın ardından kariyerini beyazperdede sürdürmek istediğini ifade eden Tanırgan, şimdiden çok sayıda dizi teklifi aldığını kaydetti.
Serkan Tanırgan, Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetilmesinden rahatsız olmadığını söyledi. Tanırgan, "Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum. Bizi benzetiyorlar, ama ben Serkan Tanırgan'ım. Yolumda kimseye benzetilmeden yürümek istiyorum. Yarışmanın ardından Oyunculuk ile ilgili eğitim alacağım ve beyazperdede kariyer yapmak istiyorum. Bu anlamda Kıvanç Tatlıtuğ'u da kendime örnek alabilirim" diye konuştu.
(benzemiyolar bence :S :S )