Sitemize hoşgeldiniz!

Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Sitemize hoşgeldiniz!

Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuzey Güney Fan Hoş geldin, Misafir.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum ama ben Serkan'ım

YazarMesaj
BSKT.Elif
Admin

Admin
BSKT.Elif

Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1009
<b>Yaş</b> Yaş : 25
Tecrübe Puanı: : 2378

Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum ama ben Serkan'ım Empty
MesajKonu: Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum ama ben Serkan'ım   Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum ama ben Serkan'ım EmptyPerş. Ara. 01, 2011 7:43 pm

Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci seçilen Serkan Tanırgan, Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildiğini söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum ama ben Serkan'ım 34762

Tanırgan, "Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum. Bizi benzetiyorlar, ama ben Serkan Tanırgan'ım. Yolumda kimseye benzetilmeden yürümek istiyorum" dedi.

İstanbul'da geçen hafta düzenlenen Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci olan Serkan Tanırgan, yarışmada derece beklediğini ve hayallerinin gerçek olduğunu söyledi. Halen Boluspor'da profesyonel basketbolcu olan Tanırgan, Türkiye'yi Çin'de Manhunt International 2011'de temsil edecek olmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Yarışmanın ardından kariyerini beyazperdede sürdürmek istediğini ifade eden Tanırgan, şimdiden çok sayıda dizi teklifi aldığını kaydetti.

Serkan Tanırgan, Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetilmesinden rahatsız olmadığını söyledi. Tanırgan, "Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum. Bizi benzetiyorlar, ama ben Serkan Tanırgan'ım. Yolumda kimseye benzetilmeden yürümek istiyorum. Yarışmanın ardından Oyunculuk ile ilgili eğitim alacağım ve beyazperdede kariyer yapmak istiyorum. Bu anlamda Kıvanç Tatlıtuğ'u da kendime örnek alabilirim" diye konuştu.

(benzemiyolar bence :S :S )
https://facebook.com/BSKT.Elif

Kıvanç Tatlıtuğ'u beğeniyorum ama ben Serkan'ım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Şair Kıvanç
» Kıvanç'a özendiler!
» Boksör Kıvanç
» Kıvanç Tatlıtuğ İle İlk ve Son Gece
» Kıvanç Mı Buğra Mı