Sitemize hoşgeldiniz!

Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Sitemize hoşgeldiniz!

Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuzey Güney Fan Hoş geldin, Misafir.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM!

2 posters
YazarMesaj
Hulya
Genelmoderatör
Genelmoderatör
Hulya

Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 146
<b>Yaş</b> Yaş : 30
Tecrübe Puanı: : 234

2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM! Empty
MesajKonu: 2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM!   2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM! EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 2:54 pm

AZRA AKIN'DAN AYRILAN KIVANÇ TATLITUĞ, TWITTER'DAN İTİRAF ETTİ: '2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM!'.

Dillere destan aşklarını 2 yıl önce noktalayan Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz ay yeniden birlikte olmaya başladı. Ancak çiftin, ilişkisi kısa sürdü.

Azra Akın, "Kıvanç'ın yolu açık olsun" derken; Tatlıtuğ, twitter'dan itiraf yaptı. "2 yıl önceki hatamı tekrarladım" diyen Tatlıtuğ, Azra'nın "Her güzel şey çabuk biter" yorumunu da twitter'da yayınladı.

AKILLAR KARIŞTI

Herkes ünlü çiftin ayrılığını konuşurken; Azra Akın'ın Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinin setine gitmesi akıl karıştırdı.

2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM! TATLIII

http://www.ucankus.com/detay/75040/azra-akindan-ayrilan-kivanc-tatlitug-twitterdan-itiraf-etti-2-yil-onceki-hatami-tekrarladim-tiklayin
BSKT.Elif
Admin

Admin
BSKT.Elif

Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1009
<b>Yaş</b> Yaş : 25
Tecrübe Puanı: : 2378

MesajKonu: Geri: 2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM!   2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM! EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 2:56 pm

Okudum bunu inş. doğrudur ya :D
Ne yalan söyliyim KıvançAzra istemiyorum :D
Teşekkürler gülümseme gülümseme
https://facebook.com/BSKT.Elif
Hulya
Genelmoderatör
Genelmoderatör
Hulya

Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 146
<b>Yaş</b> Yaş : 30
Tecrübe Puanı: : 234

MesajKonu: Geri: 2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM!   2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM! EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 4:56 pm

Aynen,Rica..(:

2 YIL ÖNCEKİ HATAMI TEKRARLADIM!
1 sayfadaki 1 sayfası