Sitemize hoşgeldiniz!

Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Sitemize hoşgeldiniz!

Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuzey Güney Fan Hoş geldin, Misafir.
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 Top Cezerye

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Carucci
Admin

Admin
Carucci


Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 467
<b>Yaş</b> Yaş : 140
Nerden : Almanya
Tecrübe Puanı: : 892

Top Cezerye	 Empty
MesajKonu: Top Cezerye    Top Cezerye	 EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 8:58 pm

TOP CEZERYE




Malzemeler

1 paket kakaolu bisküvi
1 kg. havuç
2 su bardağı şeker
Yarım paket margarin
Yarım su bardağı iri dövülmüş ceviz
1 limon kabuğu rendesi
Üzerine hindistan cevizi




Hazırlanışı:

Havuçların kabukları kazınır. Daha sonra rendenin iri tarafıyla havuçlar rendelenir. Rendelenmiş havuçlar tencereye konularak içine su bardağı toz şeker eklenir.
Havuçlar kendi bıraktıkları su ile pişirilir. Havuçlar yumuşamaya başladığında ateşten alınır. 2 paket kakaolu bisküviyi küçük küçük kırarak havuçlara karıştırılır.
Yarım su bardağı iri dövülmüş cevizi bir adet limon kabuğu bardağı rendesini yarım paket margarinle havuçlara ilave edilir. Son olarak 3 paket vanilyayı da ilave ettikten sonra elimizle veya kaşıkla iyice karıştırılır.
Havuçta karışımdan Ceviz iriliğinde parçalar alınır. Şekil vermek avuç içimizde yuvarlayalım. Hazırlanan top şeklindeki karışımın hindistan cevizine bulayarak hindistan ceviziyle kaplanmasını sağlayalım. Buzdolabında birkaç saat bekledikten sonra servis yapılır.Afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Top Cezerye
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Sağlık ve Yaşam :: Yemek Tarifeleri :: Tatlılar-
Buraya geçin: