Sitemize hoşgeldiniz!

Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Sitemize hoşgeldiniz!

Sitemizin tüm kapsamından yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.Misafirlerimiz ziyaretçi defterimize yorum yazabilirler.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuzey Güney Fan Hoş geldin, Misafir.
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 Erzurum Sarmasi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Carucci
Admin

Admin
Carucci


Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 467
<b>Yaş</b> Yaş : 140
Nerden : Almanya
Tecrübe Puanı: : 892

Erzurum Sarmasi	 Empty
MesajKonu: Erzurum Sarmasi    Erzurum Sarmasi	 EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 8:57 pm

ERZURUM SARMASI





Malzemeler

1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
Yarım paket kabartma tozu
1 su bardağı ceviz
Biraz tarçın

Şerbeti İçin

1 Kg şeker
1 Kg su
Yarım limon




Hazırlanışı:

Su, süt, kabartma tozu karıştırılıp alabildiğince un konup yumuşak bir hamur elde edilir. Hamur açılıp içine ceviz ve tarçın serpilir.
Rulo yapılıp halka halka kesilerek tepsiye yerleştirilir.
Fırında kızartılır. Çıkan hamurlar şerbetle ıslatılıp soğuk olarak servis yapılır.Afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Erzurum Sarmasi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Meşhur Erzurum Demir Tatlısı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Sağlık ve Yaşam :: Yemek Tarifeleri :: Tatlılar-
Buraya geçin: